Укр
Додайте товари до списку бажань
0

UGG Tazz Slipper Колір BLACK

Під замовлення
Артикул: 1122553
7 460 грн
8 450 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Розмір
5
Опис

❀ Tazz Slipper

❤ Купується під замовлення.
Викуп здійснюється після передплати, у розмірі 50-100% вартості. Якщо викуп не відбувся, передплата повертається.

❤ Доставка 10-20 робочих днів.
Залишок вартості замовлення оплачується по приїзду товару в Україну. При бажанні, можна оплатити повну вартість і з нетерпінням чекати свою посилочку.

❤ Доставка на відділення або кур'єрська доставка за тарифами Перевізника.

❤ Не пропусти можливість придбати зі знижкою!

 

  • A maximalist take on the timeless Tasman, the Tazz refreshes the familiar silhouette with a 1.5' platform sole for boosted cushioning and style. Crafted from the same rich suede as the original, it's lined in our signature UGGplush™ wool blend for a slipper-like feel indoors or out. The outsole of this product is either a SugarSole™ outsole, which is a responsible compound using sugarcane foam that allows us to reduce dependency on fossil fuels by replacing petroleum-based ethylene, or a Treadlite by UGG™ outsole.
  • Верх із замші
  • UGGbraid складається з 70% переробленого поліестеру, 30% віскози або UGGbraid зі 100% переробленого поліестеру
  • 10 мм UGGplush™, 80 % переробленої вовни, 20 % підкладка TENCEL™ з ліоцелу або 10 мм UGGplush™, 60 % переробленої вовни, 40 % підкладка з TENCEL™ з ліоцелу
  • UGGplush™ товщиною 10 мм, 80 % переробленої вовни, 20 % устілка з TENCEL™ з ліоцелу або 10 мм UGGplush™, 60 % переробленої вовни, 40 % устілка з TENCEL™ з ліоцелу
  • EVA устілка
  • Підошва з EVA Sugarcane або підошва Treadlite від UGG™ з EVA
  • Текстильна палітурка зі 100% перероблених поліефірних волокон
  • Висота платформи 4.5 см
  • Тиснений логотип UGG®
  • RN 88276
  • Це саме те, що ви шукали. Підошва-платформа надає відчуття невимушеності та створює відчуття надійної міцності при ходьбі. Ультрам'яка підкладка та устілка UGGplush™ огорнуть ваші ноги вологовідвідною мрійливою м'якістю. А грайлива деталь UGGbraid це образ, який можуть створити тільки UGG. Це один з тих моментів, коли ми можемо з щирістю сказати: якщо ви любите Tasman, ви полюбите Tazz. Підошва цього продукту являє собою або підошву з EVA з цукрової тростини, яка є відповідальною сполукою з використанням піни з цукрової тростини, яка дозволяє нам знизити залежність від викопного палива за рахунок заміни етилену на основі нафти, або підошву Treadlite від UGG™. Цей продукт був виготовлений на фабриці, яка підтримує жінок у нашому ланцюжку поставок за допомогою HERproject. Ця спільна ініціатива створює партнерські відносини з такими брендами, як наш, для розширення прав та можливостей жінок на робочому місці та їхнього навчання.
  • 30.03.2024

 

 

❤ Товари у наявності висилаємо в той-же день!

Якщо Ви плануєте придбання до певної дати, рекомендуємо уточнювати терміни доставки перед оплатою, оскільки можливі затримки посилок на митниці.

 

Приймаємо замовлення і консультуємо в месенджерах і соцмережах.

👇 👇 👇 👇

    

Рекомендуємо підписатися на наш Інстаграм, в якому ми щодня публікуємо новинки з наявності. Пишіть нам прямо в Директ!

❤ Ми приймаємо всі популярні форми оплати.
❤ При оформленні замовлення, вибери зручний для Тебе спосіб оплати.

Ми гарантуємо 100% оригінальність всіх товарів, оскільки закупівля продукції здійснюється виключно на офіційних сайтах Брендів.

❤ Допоможемо продати, якщо товар Вам не підійшов 🤦🏻‍♂️ 😭 😢 😘 😍 🥰

Придбання з наявності:

  • обмін або повернення протягом 14 днів, за умови збереження товарного вигляду та наявності всіх фабричних ярликів, бірок, наклейок, оригінальної упаковки та без слідів використання товару.

 

Придбання під замовлення:

  • товари належної якості Не підлягають поверненню чи обміну!

 

👉 Детальні умови Повернення

Характеристики
Бренд UGG
Розмір
5
Колір BLACK
Розділ ❤ ВЗУТТЯ
Mатеріал Замша
Артикул моделі 1122553
Код 19328
Артикул 1122553
Тип Клоги, Платформа, Слиперы
Пол Жіночі
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.

//